Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 16 maart 2016

VERJAARDAG: DICK PASSCHIER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik niet zoveel keuze: Isabelle Huppert (Franse actrice, 1953), Bernardo Bertolucci (Italiaanse regisseur, 1940) en
DICK PASSCHIER
Dick Passchier (1933) is een Nederlands presentator, die vooral bekend is geworden door de grote spelprogramma's die hij samen met Judith Bosch gedurende de jaren zeventig voor de NCRV presenteerde, zoals Spel zonder grenzen, Tweekamp, Zeskamp en Stedenspel. Ook is hij bekend door zijn werk als voice-over bij de televisie-uitzendingen van het Koninginnedagdefilé. Hij voorzag deze uitzendingen tussen 1973 tot 1981 van kommentaar. 
Passchier deed al het mediawerk naast zijn eigenlijke beroep: hij had een eigen meubelzaak in Dordrecht.

Vandaag viert hij zijn 83ste verjaatdag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten