Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 21 maart 2016

VERJAARDAG: FRANÇOISE DORLEAC e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zijn dat:
FRANÇOISE DORLEAC
(1942-1967)
De iets minder bekende 1 jaar oudere zus van Catherine Deneuve. Ze heeft in haar korte leven meegewerkt aan 16 speelfilms. Deze zijn allemaal behandeld op HET Verzameloord. Klik HIER.

ERIC ROHMER
(Frans regisseur, 1920-2010)

TIMOTHY DALTON
(Amerikaans akteur, o.a. bekend aks James Bond, 1944)

en
RUSS MEYER
(1922-2004)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten