Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 20 maart 2016

VERJAARDAG: ROEL VAN VELZEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zijn er zeer weinig kandidaten: Holly Hunter  (Amerikaanse actrice, 1958), Yvon Jaspers (Nederlands televisiepresentatrice, kinderboekenschrijfster en actrice, 1973) en
ROEL VAN VELZEN
Roel van Velzen (1978) is een Nederlandse artiest, die sinds 2006 aktief is en naam heeft gemaakt, met name vanwege zijn eerste hit Baby get higher.

Roel van Velzen wordt vandaag 38 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten