Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 7 maart 2016

VERJAARDAG: RIK MAYALL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag kan ik kiezen voor: Piet Mondriaan  (Nederlandse kunstenaar, 1872-1944), Heinz Rühmann  (Duits akteur, 1902-1994) of
RIK MAYALL
Rik Mayall (1958-2014) is een Engelse akteur, die vooral bekend is geworden door absurdistische komische films en TV-series, zoals The New Statesmen (1987-1992), Bottom (1991-1995) en natuurlijk The Young Ones (1982-1984). Daarin speelde hij Rick.
Op 9 juni 2014 overleed Mayall na een hardlooprondje aan een hartstilstand. Als dat niet was gebeurd, was hij vandaag 58 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten