Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 24 maart 2016

VERJAARDAG: HARRY HOUDINI e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kiezen voor: Ub Iwerks (Amerikaans tekenaar, ontwikkelaar van Mickey Mouse, 1901-1971), Steve McQueen  (Amerikaans akteur, 1930-1980), Carol Kaye (Amerikaanse studiomuzikant, 1935), Frits Lambrechts (Nederlandse zanger en akteur, 1937), Nena (Duitse zangeres, 1960), Kelly LeBrock (Amerikaans actrice, 1960),
LAKE BELL
(Amerikaanse actrice, 1979)
en
HARRY HOUDINI
Harry Houdini, geboren als Ehrich Weiss (1874-1926), was een Hongaars-Amerikaans goochelaar en boeienkoning.
Hoewel je zou vermoeden dat zo iemand aan een van zijn onderwatertrucs zou zijn overledem, is dat op een niet zo heldhaftige wijze gebeurd. Een blindedarm ontsteking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten