Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 22 maart 2016

VERJAARDAG: ASTRID JOOSTEN e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag is er niet zoveel te kiezen: Chico Marx (Amerikaans akteur, lid van de Marx Bros. 1887-1964), Karl Malden (Amerikaans akteur, 1912-2009),
ASTRID JOOSTEN 
(presentatrice, 1958)
en
WILLIAM SHATNER
(Amerikaans akteur, 1931)
Bij de meeste mensen is deze akteur nog steeds het meest bekend door zijn rol als Captain Kirk in de originele TV-serie van Star Trek (1966-1969).
Hij verzorgt ook de voice-over van de beginleader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten