Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 26 maart 2016

VERJAARDAG: PAUL DE LEEUW

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kiezen voor: Leonard Nimoy  (Amerikaans akteur, vooral bekend als Mr.Spock uit de originele TV-serie van Star Trek, 1931-2015), Alan Silvestri  (Amerikaans komponist van filmmuziek, 1950), Martijn Krabbé  (Nederlandse presentator, zoon van Jeroen Krabbé, 1968) of Gerard Ekdom (Nederlands disklockey, 1978), maar mijn keuze is gevallen op
PAUL DE LEEUW
Paul de Leeuw (1962) is een Nederlandse televisiepresentator, komiek, cabaretier, programmamaker, akteur en zanger. Zijn televisieprogramma's en muziek zijn veelvuldig bekroond. Hij is herhaaldelijk uitgeroepen tot populairste presentator/televisiepersoonlijkheid in Nederland en populairste buitenlandse presentator in Vlaanderen. 
Hij viert vandaag zijn 54ste verjaardag.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten