Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 18 maart 2016

VERJAARDAG: LOU GEELS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag was er niet zoveel te kiezen: Martien Coppens  (fotograaf, 1908-1986), Henk van Dorp (Nederlandse presentator, 1940), Vanessa Williams (Amerikaans ex-model en actrice, 1963) en
LOU GEELS
Lou Geels (1908-1979) was een Nederlands akteur, die de televisiegeschiedenis in zal gaan als Bromsnor, de veldwachter uit de TV-serie Swiebertje. Deze rol vertolkte hij van 1960 tot 1975, toen de serie stopte. Zelfs daarna nog heeft hij geregeld opgetreden als wetsdienaar in verschillende TV-programma's.
Als Lou Geels niet al in 1979 zou zijn overleden aan longkanker, was hij vandaag 108 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten