Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 4 maart 2016

HOLLISTER vs RAQUEL WELCH

Sinds 1972 zijn er bijna 2300 tijdschriften uitgegeven van de Western Hollister. Op veel van de tekeningen die de omslagen sieren is gebruik gemaakt van filmsterren. Hieronder de cover van nr. 1385, uitgekomen op 31 maart 1999.
Hoewel het gezicht en de jurk wat zijn aangepast is hier duidelijk een scene te herkennen uit de film Hannie Caulder (1971), met Raquel Welch. Hieronder de foto die ervoor model heeft gestaan (zoek de verschillen).
Voor deze omslag en meer dan 2100 andere Hollisters, verwijs ik naar een van de zusterblogs van HET Verzameloord HOLLISTER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten