Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 11 maart 2016

VERJAARDAG: JAAP MAARLEVELD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag heb ik best moeite met een keuze: George Kooymans  (Nederlandse zanger, bekend als voorman van The Golden Earring, 1948), Nina Hagen (Duitse zangeres 1955) of Hanco Kolk (Nederlandse striptekenaar, 1957) of toch
JAAP MAARLEVELD
Jaap Maarleveld (1924) is een Nederlands akteur, bekend van onder meer zijn hoofdrol in de kinderserie Okkie Trooy uit 1962, waarmee zijn loopbaan serieus begon.
Daarna had hij een kleine rol in de eerste aflevering van de populaire serie Floris (1969). Hij was hierin te zien als Karel van Gelre.

Ondanks zijn hoge leeftijd, hij wordt vandaag 92 jaar, is hij nog aktief in het vak.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten