Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 29 maart 2016

VERJAARDAG: WILLY VAN HEMERT

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag komen er aardig wat in aanmerking: Jules de Corte (Nederlandse zanger en schrijver, 1924-1996), Meta de Vries (Nederlandse disc-jockey, 1941-2011), Eric Idle  (Engelse akteur, vooral bekend vanwege zijn deelname aan Monty Python, 1943), Piet Souer (Nederlands componist, tekstschrijver, arrangeur en muziekproducent, 1948), Willem Ruis (presentator, 1945-1984), Martin Schwab (Nederlands akteur en regisseur, voornamelijk bekend vanwege een rol in de serie Baantjer, 1962) en
WILLY VAN HEMERT
Willy van Hemert (1912-1993) is een Nederlandse toneel- en televisieregisseur, tekstschrijver, akteur en cabaretier.
Hij is vooral bekend als 'de man van de series'. Zo zat hij o.a. achter De glazen stad (1968), De kleine waarheid (1970), Bartje (1972) en Dagboek van een herdershond (1977).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten