Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 13 maart 2016

VERJAARDAG: NEIL SEDAKA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik kunnen kiezen voor: Frits Butzelaar (akteur, 1920-2000), William H.Macy (Amerikaans akteur, 1950), Cees Geel  (Nederlands akteur, 1965) of Claudia de Breij (Nederlands cabaretière, presentatrice, zangeres en radio-dj, 1975), maar ik heb gekozen voor:
NEIL SEDAKA
Neil Sedaka (1939) is een Amerikaanse zanger en liedjesschrijver, die al vanaf 1958 bezig is in de muziekindustrie. Zijn (tot nu toe) laatste plaat is uitgekomen in 2012. Uit zijn behoorlijk grote oeuvre heb ik een singel gekozen uit 1960: Calendar Girl, niet in de laatste plaats omdat daar een zeer sfeervolle Scopitone film van bestaat,

Neil Sedaka wordt vandaag 77 jaar,
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten